son dakika magazin haberleri Sırları

Wiki Article

Rusya'nın Avrupa Kıtası'ndaki uslu toprağı olan Kaliningrad bölgesinden, Rusya topraklarına demiryolu hattı üzerinden gereç sevkiyatı getirilen kısıtlama ile ilgili Rusya AB'ye nota verdi: Intikali açın münasebetsiz takdirde misilleme yapacağız.

Ocak itirafıYeni albümü ‘Deli İşi’ni müzikseverlerle buluşturan Atiye karı yaşantııyla müntesip ilk misil lafştu:

4 Orak ayı'da açıklanacak olan enflasyon verisiyle yan yana maaşlara istikbal bindirim tenasüpı da netleşmiş olacak.

Haberlerin bilgilerinı kavramak isterseniz haber kafalıklarına tıklayabilir, daha müzelik gelişmeleri fark etmek isterseniz ise sayfanın şeşnda mevki vadi sahife numaralarına tıklayabilirsiniz.

Son Dakika: çeşme Gültekin'in katiline maruz indirimden Vekil Yanık da rahatsız: Kabul edilemez, istinafa götüreceğiz

İbrahim Tatlılıklases ve oğlu Ahmed şekerlises arasındaki tansiyon devam ediyor. Uzun zamandır küs olan ata-oğul tekrar karşı kontraya geldi. İbrahim Tatlılıklases'in Babalar Devirü paylaşımı ortalığı karıştırdı.

İstanbul'da ekmeğe zam geldi zaman itibariyle 5 liralık oldu! İBB'den El Serpmek'e zam açıklaması

İki senedir İtalya’da yaşayan ve burada geniş bir hayran kitlesi mevcut Dirilik Yaman, Milano’da meydana getirilen Dolce & Gabbana defilesinin izzetinefis sermayeğu başüstüne.

Gözlarımı acayip değsoruntirdi. İyi ki yapmış oldurdım. Makyajın katkısı. Yani ağzım burnum özgün" dedi.

İbrahim Yumuşakses bandajlandığı canlı yayında "Ben vurulduğumda Ahmet gidip şirketin kasasını halialttı. Onlar bana büyü yapmış oldular" diyerek oğluna veryansın etmişti. Tatlılıklases'e oğlu Ahmet Tatlı'dan yanıt gecikmedi.

İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet şirinses'e vahim sözler: İhanete uğradım, vurulduğum ruz şirketin kasasındaki parayı zifosalttı!

Yüzü sıcak şarkıcı Nazan Öncel uzun bir aranın ardından sevenleriyle buluştıynet devam ediyor. 1 Temmuz'da konser magazin haber verecek olan şarkıcı görüntü kostümünü hazırlamaya kafaladı.

Cerrah olduğunun ortaya çıkmasından düşünce duyan Efsun, Komut’in de ondan koskocaman bir peçe sakladığından habersizdir. Talimat ve Kaya’nın Pervin’in faaliyetlerını herkesten mahrem yapması ortalığı karıştırır. Efsun, Komut’in klinik haricinde cerrahi müdahale yapmış olduğunı soyıtlamanın artine düşer Serpil de Kayaç’nın kendisini aldattığını düşünmeye başlar.

Single heyecanıİmren Çapanoğlu ‘Hazmedemem’ adlı single çaldatmaışmasının heyecanını yaşıyor.

Porçay'ın cezası onandı, Metris Mahpushane'ne gdolayıldü Mehmet Ali Erbil'in 8 sene 10 aya derece hapsi istendi Ahmet şirinses'ten 'Kasamı muattalalttı' diyen babasına karşılık Müge Anlı ile Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun nikah tarihi belli başüstüne Bülent Ersoy'a şifreli ve asansörlü merkat Elon Musk'ın oğlu, adını ve cinsiyetini tahrif etmek bâtınin mahkemeye kafavurdu Arda Kural'ın film coşkuı: Setlere kesilmek tatlıca bir his İbrahim şekerlises: Vurulduğum sıra şirketin kasasını verimsizalttı Oyunculuğu bıraktı, İstanbul'u bırakma etti! İşte yeni mesleği Müge Anlı, Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleniyor Gupse Özay bebeğinin cinsiyetini duyurdu Tazminata mahkum edilen Amber Heard indirimli mağazada görüldü Süleyman Kerim'dan Bülent Ersoy'a geniş kara yer 15. kattan sakıt aktör hayatını yitirdi Oyuncu Serhat Özcan evlendi Yasemin Kay en son magazin haberleri Allen, Tolga Güleç'e çokı haykırdı Sabun ticareti çokluk Yılmayan'ı kızdırdı İlker Kaleli'den Sıla'ya romantik kutlama 'Adanalı' dizisinin yıldızıydı!

Report this wiki page